Bygg 100

Bygg 100 – Skogsøy Båt er levert.

Dette er en ny 20.99x9m Snurrevad/line fangstmaskin fra GOT-Skogsøy. Her er mye utstyr fra internt i GOT gruppen, men også fra gode samarbeidspartnere. Båten har RSW og Vakuum og egen sløyelinje om bord. Det har vært stort fokus på hvordan fisken skal behandles for å få best mulig kvalitet. Det er også stort fokus på komfort for mannskapet, med nymoderne innredning og fasiliteter. Vi har levert PLS styring fra GOT Elektro som innbefatter styring av de fleste systemer om bord.

Se bilder her

Lasa båt og motor med volvo generatorer, hoved 284kw, nød 90kw. 

Yanmar fremdriftsmotor 800hk 1350 RPM

Finnøy gir og propell

HMI as på innredning

GOT elektro på elektronikk/elektro

Lofoten hydraulikk, 12 tonns kombivinsjer med nytt spolesystem.

Macgregor triplex, NK1500 notkran, KN16 lossekran,

Kuldeteknisk rsw

CFlow vakuum

Latech as på sløye linje.