PetroLive: Riggvedlikehold 2019

PetroLive 2019

Spennende å være her melder GOT`s Senior VP Business Relations Thomas Granfeldt Jr som deltar på konferansen sammen med GOT `s Sales & MArketing Director Sven Arild Evertsen og 190 andre, som er deltaker rekord.

Dette er en god møteplass for bransjen og vi ser helt klart at vi går en tid i møte med mer vedlikehold enn nybygg. Det gjør også fremtiden mer forutsigbar, sier Thomas Granfeldt Jr.

Mer om konferansen PetroLive

PetroLive er møteplassen hvor sentrale aktører innen rigg- og riggvedlikehold møtes for å  fortelle om sine prosjekter, samt å dele av sin erfaring. Foredragsholderne snakker også om hva de forventer fra sine leverandører og markedsmulighetene fremover. En unik mulighet til å få siste nytt om hva som skjer innen riggvedlikehold!

Årets konferanse vil ha et særlig fokus på vedlikehold av nyere rigger i Norge. Endagskonferansen holdes i Bergen 3. oktober 2019 og vil ventelig samle 180 delegater.