GOT Inspection!

Kay Honnemyr kommer fra sjøfartsdirektoratet. Med bakgrunn fra sjøforsvaret både på dekk (kaptein) og i maskin vil han være en viktig ressurs for Global Ocean Technology. Som Senior Marine Surveyor vil Honnemyr betjene nye og gamle kunder i GOT.

Honnemyr har som inspektør /stasjonssjef i Sjøfartsdirektoratet hatt fokus på alle typer inspeksjoner, revisjoner, nybygg, ombygginger, innførsel, port state, skade med mere på alle typer skip.

“Det er for mange utfordrende å drifte skip og rederi i dag, basert på et svært komplekst regelverk. Mange trenger hjelp til dette. Jeg skal nå bruke min kompetanse og være med å bygge opp inspeksjonsavdeling i GOT”, forteller Honnemyr.

GOT ble godkjent foretak i 2020 (Gitt Av Sjøfartsdirektoratet).
Alle yrkesfartøy mellom 8 og 15 meter, eksisterende, innførsel og nybygg må sertifiseres i henhold til regelverket for at båten kan benyttes lovlig. Pålagt sertifiseringer er begrunnet i for mange ulykker i denne fartøykategori.

Inspeksjoner i GOT

Uanmeldte inspeksjoner utføres av Sjøfartsdirektoratet, kystvakt og politiet. Dersom det resulterer i manglende sertifiseringer eller grove mangler blir det innrapportert. Overtredelsesgebyrer i den sammenheng starter på rundt ½ til 1G (50 000–100 000kr) og gir dårlig historikk i det nasjonale tilsynssystemet SD benytter.

Inspeksjonsavdelingen her i GOT kan også bidra som reders representant/konsulent/fagperson i alle maritime sammenhenger for å lette arbeidet til rederi eller enkelt person. Saksbehandling og sertifiseringer tar minst mulig tid og produktet som leveres følges opp og er i henhold til avtale. I denne sammenheng kan det være skipsdrift, nybygg, innførsel, sertifiseringer, maritim rådgivning, revisjoner, verifikasjoner, forberedelser til klassinger (SD, Klasse, DSB, Radio, kran mm) uavhengig av skips type, tonnasje, fartsområde.

“Vi er et sterkt team ved GOT som innhar lang fartstid, teknisk som nautisk med inngående forståelse av forvaltningen på kysten og på havet. GOT bidrar i hele det maritime fagfelt”, forteller en engasjert Honnemyr.

Vi vil gjerne hjelpe den maritime bransje på den måte den enkelte har behov for.
Ta gjerne kontakt om behovet melder seg så hjelper vi dere gjerne, eller kommer med et uforpliktende tilbud.

Contact:

Kay Honnemyr
Senior Marine Surveyor
kaho@gotnorway.com
+47 948 07 800

Sharing:

Further Reading
No Blog Posts found.
Sign up for our newsletter

Be the first to hear about the latest news, stories and collaborations.
Join the GOT email list.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.