Parkbenker fra GOT Vennesla

Solid og godt håndverk.

Benken er produsert ved GOT Vennesla. GOT er mest kjent som Sørlandsbedriften med base i Mandal som har sine hovedområder innenfor Energi, Teknologi og Marine. I innlandskommunen Vennesla har GOT verkstedets kreativitet og kompetanse fått utløp, noe som har resultert i solide benker for norsk natur. Disse tåler vårt klima og kan takle vær og vind. Bedriften er vant til å produsere høykvalitets utstyr og benkene er av det solide slaget.

Benkene står stødig og de er også forberedt til montering i bakken eller på en egen plattform.

Dette er en veldig gøy historie, sier Erik S. Dale i GOT. Fra de første test benkene utenfor Drømmeplassen i Kristiansand til bestillinger fra hele landet. I tillegg til at benkene er solid bygd er de også svært tunge. Det gjør at de får stå i fred der de blir satt ut. Benkene har blitt et tilleggsprodukt i GOT Vennesla, som er med å jevne ut produksjonen, da de ikke har samme sykluser som mange av de andre oppdragene i GOT.

Vennesla Tidende skrev nylig om benkene noe du kan lese her (krever innlogging): Fra vinsjer til parkbenker https://www.venneslatidende.no/nyheter/fra-vinsjer-til-parkbenker/

Contact:

Eirik S. Dale
Department Manager, Vennesla
eirik.dale@gotnorway.com
+47 472 64 861

Sharing:

Further Reading
No Blog Posts found.
Sign up for our newsletter

Be the first to hear about the latest news, stories and collaborations.
Join the GOT email list.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.